La PINSA! Salame di Finocchietto 400 g
-
s antioxidačnými prostriedkami
Detailné informácie k piktogramom
S paradajkovou omáčkou z talianskych paradajok, pestom z rukoly a lahodným syrom provolone
La PINSA! Salame di Finocchietto je predpečená v kamennej peci a bohato obložená korenistou paradajkovou omáčkou z talianskych paradajok, jemnou feniklovou salámou, pestom z rukoly a lahodným syrom provolone z Talianska.
- Vyvinutá exkluzívne pre profesionálnu oblasť
- Veľkosť c 29 x 28 cm
- Predpečená v kamennej peci – autentická chuť, ako v Taliansku..
- Cesto z troch druhov múky – pšeničná múka, ryžová múka, špaldová múka a optimálne vyzreté kysnuté cesto.
- Ako ručne robená – nerovnomerný, rustikálny a oválny tvar.
- Optimálne vyzreté cesto – jemné pórovité cesto a intenzívny chuťový zážitok.
- Príprava 6–8 minút
- Chrumkavý okraj
- Vybrané prísady
Zloženie
35 % PŠENIČNÁ MÚKA, voda, 13 % pasírované paradajky, 9,5 % SYR PROVOLONE, 8,1 % feniklová saláma (bravčové mäso, slanina, soľ, dextróza, korenie, extrakty korenia, antioxidant (extrakty z rozmarínu), stabilizátor (dusitan sodný), dym), 5,0% paradajkový koncentrát, 3,5 % sušené marinované kúsky paradajok (sušené paradajky, rastlinný olej slnečnicový, soľ, bylinky, cesnak, kyselina (kyselina citrónová)), 1,8 % ryžová múka, 1,8 % ŠPALDOVÁ MÚKA, rastlinný olej olivový extra panenský, rukola, soľ, KYSLÁ SMOTANA, PŠENIČNÁ SLADOVÁ MÚKA, cesnak, droždie, cukor, korenie, modifikovaný škrob, bazalka, oregano, tymián, dextróza. Môže obsahovať SÓJOVÉ BÔBY a HORČICU.
Tento výrobok môže obsahovať/obsahuje tieto alergény (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná múka, ovsené vločky, mlieko, vajcia, lupinová múka, škrupinkové plody.
Konkrétne alergénne zložky sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.
Energetické hodnoty | na 100 g |
Energia | 981 kJ / 233 kcal |
Tuky | 8,2 g |
z toho mastné nasýtené kyseliny | 3,4 g |
Sacharidy | 30,0 g |
Z toho cukry | 3,5 g |
Bielkoviny | 8,7 g |
Soľ | 1,3 g |
Názov výrobku: | La PINSA! Salame di Finocchietto 400 g, hlbokozmrazený polotovar |
Hmotnosť (netto): | 2,640 kg |
Hmotnosť (brutto): | 2,970 kg |
Balenie: | 1 x 2,40 kg kg (6 kusov à 400 g) |
Skladovanie: | pri -18 °C |
Paletizácia: | 17 ktn/vrstva a 85 ktn/paleta |
Rozmer kartónu – dĺžka (cm): | 33,0 |
Rozmer kartónu – šírka (cm): | 22,5 |
Rozmer kartónu – výška (cm): | 21,5 |
Celková doba trvanlivosti: | 12 mesiacov |
Minimální zostatková doba trvanlivosti: | 3 mesiace |
Číslo výrobku: | 1-25-012300 |
EAN: | 4001724044697 |
Štatistické číslo materiálu: | 19059080 |
Príprava podľa typu prístroja
Pec s kamenným dnom predhrejeme na 260 °C – horný ohrev a 260 °C dolný ohrev.
Vyberte LaPINSU! z obalov a odstráňte fóliu. LaPINSU! v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 6 - 8 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.
Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.
Konvektomat predhrejte na 200 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.
Vyberte LaPINSU! z obalov a dajte ju na vhodný plech. LaPINSU! v predhriatom konvektomate dopekajte 6 - 9 m inút.
Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.