La PINSA! Base Pomodoro 300 g
S korenistou paradajkovou omáčkou.
La PINSA! Base Pomodoro je predpečená v kamennej peci a bohato obložená korenistou paradajkovou omáčkou z talianskych paradajok.
- Vyvinutá exkluzívne pre profesionálnu oblasť
- Veľkosť c 29 x 28 cm
- Predpečená v kamennej peci – autentická chuť, ako v Taliansku..
- Cesto z troch druhov múky – pšeničná múka, ryžová múka, špaldová múka a optimálne vyzreté kysnuté cesto.
- Ako ručne robená – nerovnomerný, rustikálny a oválny tvar.
- Optimálne vyzreté cesto – jemné pórovité cesto a intenzívny chuťový zážitok.
- Príprava 6–8 minút
- Chrumkavý okraj
- Vybrané prísady
Zloženie
47 % PŠENIČNÁ MÚKA, voda, 17 % pasírované paradajky, 6,7 % paradajkový koncentrát, 2,4 % ryžová múka, 2,4 % ŠPALDOVÁ MÚKA, extra panenský olivový olej, soľ, PŠENIČNÁ SLADOVÁ MÚKA, droždie, cesnak, cukor, bazalka, oregano, tymián, kajenské korenie, semienka feniklu, čierne korenie.
Môže obsahovať SÓJOVÉ BÔBY, HORČICU a MLIEKO.
Tento výrobok môže obsahovať/obsahuje tieto alergény (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná múka, ovsené vločky, mlieko, vajcia, lupinová múka, škrupinkové plody.
Konkrétne alergénne zložky sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.
Energetické hodnoty | na 100 g |
Energia | 890 kJ / 210 kcal |
Tuky | 2,4 g |
z toho mastné nasýtené kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 40,0 g |
Z toho cukry | 4,3 g |
Bielkoviny | 6,0 g |
Soľ | 1,0 g |
Názov výrobku: | La PINSA! Base Pomodoro 300 g, hlbokozmrazený polotovar |
Hmotnosť (netto): | 2,280 kg |
Hmotnosť (brutto): | 2,610 kg |
Balenie: | 1 x 2,10 kg kg (7 kusov à 300 g) |
Skladovanie: | pri -18 °C |
Paletizácia: | 12 ktn/vrstva a 84 ktn/paleta |
Rozmer kartónu – dĺžka (cm): | 33,0 |
Rozmer kartónu – šírka (cm): | 22,5 |
Rozmer kartónu – výška (cm): | 21,5 |
Celková doba trvanlivosti: | 12 mesiacov |
Minimální zostatková doba trvanlivosti: | 3 mesiace |
Číslo výrobku: | 1-25-012000 |
EAN: | 4001724044635 |
Štatistické číslo materiálu: | 19059080 |
Príprava podľa typu prístroja
Pec s kamenným dnom predhrejeme na 260 °C – horný ohrev a 260 °C dolný ohrev.
Vyberte LaPINSU! z obalov a odstráňte fóliu. LaPINSU! v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 6 - 8 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.
Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.
Konvektomat predhrejte na 200 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.
Vyberte LaPINSU! z obalov a dajte ju na vhodný plech. LaPINSU! v predhriatom konvektomate dopekajte 6 - 9 m inút.
Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.