La PINSA! Base Pomodoro 300 g

La PINSA! Base Pomodoro 300 g

S korenistou paradajkovou omáčkou.

La PINSA! Base Pomodoro je predpečená v kamennej peci a bohato obložená korenistou paradajkovou omáčkou z talianskych paradajok.

  • Vyvinutá exkluzívne pre profesionálnu oblasť
  • Veľkosť c 29 x 28 cm
  • Predpečená v kamennej peci – autentická chuť, ako v Taliansku..
  • Cesto z troch druhov múky – pšeničná múka, ryžová múka, špaldová múka a optimálne vyzreté kysnuté cesto.
  • Ako ručne robená – nerovnomerný, rustikálny a oválny tvar.
  • Optimálne vyzreté cesto – jemné pórovité cesto a intenzívny chuťový zážitok.
  • Príprava 6–8 minút
  • Chrumkavý okraj
  • Vybrané prísady

Zloženie

47 % PŠENIČNÁ MÚKA, voda, 17 % pasírované paradajky, 6,7 % paradajkový koncentrát, 2,4 % ryžová múka, 2,4 % ŠPALDOVÁ MÚKA, extra panenský olivový olej, soľ, PŠENIČNÁ SLADOVÁ MÚKA, droždie, cesnak, cukor, bazalka, oregano, tymián, kajenské korenie, semienka feniklu, čierne korenie.
Môže obsahovať SÓJOVÉ BÔBY, HORČICUMLIEKO.

 

Tento výrobok môže obsahovať/obsahuje tieto alergény (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná múka, ovsené vločky, mlieko, vajcia, lupinová múka, škrupinkové plody.

 

Konkrétne alergénne zložky sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

 

Energetické hodnoty na 100 g
Energia 890 kJ / 210 kcal
Tuky 2,4 g
z toho mastné nasýtené kyseliny 0,4 g
Sacharidy 40,0 g
Z toho cukry 4,3 g
Bielkoviny 6,0 g
Soľ 1,0 g
Názov výrobku: La PINSA! Base Pomodoro 300 g, hlbokozmrazený polotovar
Hmotnosť (netto): 2,280 kg
Hmotnosť (brutto): 2,610 kg
Balenie: 1 x 2,10 kg kg  (7 kusov à 300 g)
Skladovanie: pri -18 °C
Paletizácia: 12 ktn/vrstva a 84 ktn/paleta
Rozmer kartónu – dĺžka (cm): 33,0
Rozmer kartónu – šírka (cm): 22,5
Rozmer kartónu – výška (cm): 21,5
Celková doba trvanlivosti: 12 mesiacov
Minimální zostatková doba trvanlivosti: 3 mesiace
Číslo výrobku: 1-25-012000
EAN: 4001724044635
Štatistické číslo materiálu: 19059080

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 260 °C – horný ohrev a 260 °C dolný ohrev.

Vyberte LaPINSU! z obalov a odstráňte fóliu. LaPINSU! v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 6 - 8 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

 

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Konvektomat predhrejte na 200 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte LaPINSU! z obalov a dajte ju na vhodný plech. LaPINSU! v predhriatom konvektomate dopekajte 6 - 9 m inút.

 

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.