Pizza Perfettissima Spinaci e zucca 445 g
S grilovanou maslovou tekvicou a špenátom.
Pizza Perfettissima Spinaci e zucca je predpečená v kamennej peci a bohato obložená korenistou paradajkovou omáčkou, grilovanou maslovou tekvicou, špenátom, oblohou na báze kokosového oleja a zmesou byliniek. Vhodná aj pre vegánov.
- Vyvinutá exkluzívne pre profesionálnu oblasť
- 29 cm priemer
- Predpečená v kamennej peci – autentická chuť, ako v Taliansku
- Ako domáca – nerovnomerný, rustikálny, guľatý tvar
- Jednoduchá manipulácia – bez lepenia a kysnutia
- Veľmi dlho fermentované cesto
- Príprava ˂ 7 minút
- Chrumkavý okraj
- Vybrané suroviny
Zloženie
PŠENIČNÁ MÚKA, 15 % pasírované paradajky, 9,0 % špenát, 8,7 % omáčka na pizzu na báze kokosového oleja (voda, modifikovaný škrob, rastlinný olej kokosový, morská soľ, farbivo (karotény), antioxidant (kyselina askorbová)), 7,7 % grilovaná tekvica, voda, 5,1 % sušené marinované kúsky paradajok (sušené paradajky, rastlinný olej slnečnicový, soľ, cesnak, bylinky, kyselina (kyselina citrónová)), 3,5 % fermentovaný krém na báze repkového oleja a OVSA (voda, rastlinný olej repkový, OVOS, modifikovaný škrob, dextróza, hrachový proteín, inulín, soľ, zahusťovadlo (karobová guma, pektíny), regulátor kyslosti (kyselina citrónová),1,4 % paradajkový koncentrát, rastlinný olej repkový, soľ, pekárske droždie, rastlinný olej olivový extra panenský, cukor, cesnak, čierne korenie, oregano, bazalka, cibuľa, čili prášok, pražená cibuľa.
Môže obsahovať SÓJOVÉ BÔBY a HORČICU.
Tento výrobok môže obsahovať/obsahuje tieto alergény (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná múka, ovsené vločky, mlieko, vajcia, lupinová múka, škrupinkové plody.
Konkrétne alergénne zložky sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.
Energetické hodnoty | na 100 g |
Energia | 819 kJ / 195 kcal |
Tuky | 5,3 g |
z toho mastné nasýtené kyseliny | 2,2 g |
Sacharidy | 31,0 g |
Z toho cukry | 3,4 g |
Bielkoviny | 4,5 g |
Soľ | 1,0 g |
Názov výrobku: | Pizza Perfettissima Spinaci e zucca 445 g, hlbokozmrazený polotovar |
Hmotnosť (netto): | 2,400 kg |
Hmotnosť (brutto): | 2,720 kg |
Balenie: | 1 x 2,67 kg (5 kusov à 445 g) |
Skladovanie: | pri -18 °C |
Paletizácia: | 17 ktn/vrstva a 85 ktn/paleta |
Rozmer kartónu – dĺžka (cm): | 30,9 |
Rozmer kartónu – šírka (cm): | 16,9 |
Rozmer kartónu – výška (cm): | 31,8 |
Celková doba trvanlivosti: | 12 mesiacov |
Minimální zostatková doba trvanlivosti: | 3 mesiace |
Číslo výrobku: | 1-25-018500 |
EAN: | 4001724045434 |
Štatistické číslo materiálu: | 19059080 |
Príprava podľa typu prístroja
Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev
Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.
Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev
Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.
Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev
Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.
Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.
Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.
Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.
Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.
Program pre optimálny výsledok:
Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.
Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.
Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.
Program pre optimálny výsledok:
Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %
Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %/p>
AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.
Program pre optimálny výsledok:
Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.
Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.
Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.
Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.