Pizza Perfettissima Spinaci e zucca 445 g

Pizza Perfettissima Spinaci e zucca 445 g

S grilovanou maslovou tekvicou a špenátom.

Pizza Perfettissima Spinaci e zucca je predpečená v kamennej peci a bohato obložená korenistou paradajkovou omáčkou, grilovanou maslovou tekvicou, špenátom, oblohou na báze kokosového oleja a zmesou byliniek. Vhodná aj pre vegánov.

  • Vyvinutá exkluzívne pre profesionálnu oblasť
  • 29 cm priemer
  • Predpečená v kamennej peci – autentická chuť, ako v Taliansku
  • Ako domáca – nerovnomerný, rustikálny, guľatý tvar
  • Jednoduchá manipulácia – bez lepenia a kysnutia
  • Veľmi dlho fermentované cesto
  • Príprava ˂ 7 minút
  • Chrumkavý okraj
  • Vybrané suroviny

Zloženie

PŠENIČNÁ MÚKA, 15 % pasírované paradajky, 9,0 % špenát, 8,7 % omáčka na pizzu na báze kokosového oleja (voda, modifikovaný škrob, rastlinný olej kokosový, morská soľ, farbivo (karotény), antioxidant (kyselina askorbová)), 7,7 % grilovaná tekvica, voda, 5,1 % sušené marinované kúsky paradajok (sušené paradajky, rastlinný olej slnečnicový, soľ, cesnak, bylinky, kyselina (kyselina citrónová)), 3,5 % fermentovaný krém na báze repkového oleja a OVSA (voda, rastlinný olej repkový, OVOS, modifikovaný škrob, dextróza, hrachový proteín, inulín, soľ, zahusťovadlo (karobová guma, pektíny), regulátor kyslosti (kyselina citrónová),1,4 % paradajkový koncentrát, rastlinný olej repkový, soľ, pekárske droždie, rastlinný olej olivový extra panenský, cukor, cesnak, čierne korenie, oregano, bazalka, cibuľa, čili prášok, pražená cibuľa.

 

Môže obsahovať SÓJOVÉ BÔBY a HORČICU.

 

Tento výrobok môže obsahovať/obsahuje tieto alergény (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná múka, ovsené vločky, mlieko, vajcia, lupinová múka, škrupinkové plody.

 

Konkrétne alergénne zložky sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

 

Energetické hodnoty na 100 g
Energia 819 kJ / 195 kcal
Tuky 5,3 g
z toho mastné nasýtené kyseliny 2,2 g
Sacharidy 31,0 g
Z toho cukry 3,4 g
Bielkoviny 4,5 g
Soľ 1,0 g
Názov výrobku: Pizza Perfettissima Spinaci e zucca 445 g, hlbokozmrazený polotovar
Hmotnosť (netto): 2,400 kg
Hmotnosť (brutto): 2,720 kg
Balenie: 1 x 2,67 kg  (5 kusov à 445 g)
Skladovanie: pri -18 °C
Paletizácia: 17 ktn/vrstva a 85 ktn/paleta
Rozmer kartónu – dĺžka (cm): 30,9
Rozmer kartónu – šírka (cm): 16,9
Rozmer kartónu – výška (cm): 31,8
Celková doba trvanlivosti: 12 mesiacov
Minimální zostatková doba trvanlivosti: 3 mesiace
Číslo výrobku: 1-25-018500
EAN: 4001724045434
Štatistické číslo materiálu: 19059080

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.

Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.

Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.

Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %/p>

AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.

Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.

Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.

Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.