Pizza Perfettissima Speciale 445 g
So salámou, dusenou šunkou a grilovanými šampiónmi.
Pizza Perfettissima Speciale je predpečená v kamennej peci a bohato obložená korenistou paradajkovou omáčkou, salámou, šunkou, grilovanými šampiňónmi, jemnou mozzarellou a zmesou byliniek.
- Vyvinutá exkluzívne pre profesionálnu oblasť
- 29 cm priemer
- Predpečená v kamennej peci – autentická chuť, ako v Taliansku
- Ako domáca – nerovnomerný, rustikálny, guľatý tvar
- Jednoduchá manipulácia – bez lepenia a kysnutia
- Veľmi dlho fermentované cesto
- Príprava ˂ 7 minút
- Chrumkavý okraj
- Vybrané suroviny
Zloženie
PŠENIČNÁ MÚKA, 15% pasírované paradajky, 12% SYR MOZZARELLA, 7,6 % saláma (bravčové mäso, slanina, jedlá soľ, dextróza, koreniny, extrakty korenín, antioxidant (extrakty z rozmarínu), stabilizátor (dusitan sodný), dym), 7,6 % varená šunka (bravčové mäso, voda, jedlá soľ, dextróza, stabilizátory (difosforečnany, trifosforečnany, dusitan sodný), antioxidant (askorban sodný), extrakty korenín, dymová aróma), 7,3 % grilované šampiňóny, voda, rastlinný olej repkový, 1,4 % paradajkový koncentrát, jedlá soľ, pekárenské droždie, rastlinný olej olivový extra panenský, cukor, oregano, petržlenová vňať, cesnak, čierne korenie, bazalka, cibuľa, opražená cibuľa.
Môže obsahovať SÓJOVÉ BÔBY a HORČICU.
Tento výrobok môže obsahovať/obsahuje tieto alergény (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná múka, ovsené vločky, mlieko, vajcia, lupinová múka, škrupinkové plody.
Konkrétne alergénne zložky sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.
Energetické hodnoty | na 100 g |
Energia | 966 kJ / 231 kcal |
Tuky | 8,0 g |
z toho mastné nasýtené kyseliny | 3,1 g |
Sacharidy | 28,0 g |
Z toho cukry | 2,9 g |
Bielkoviny | 10,0 g |
Soľ | 1,2 g |
Názov výrobku: | Pizza Perfettissima Speciale 445 g, hlbokozmrazený polotovar |
Hmotnosť (netto): | 2,910 kg |
Hmotnosť (brutto): | 3,230 kg |
Balenie: | 1 x 2,670 kg (6 kusov à 445 g) |
Skladovanie: | pri -18 °C |
Paletizácia: | 17 ktn/vrstva a 85 ktn/paleta |
Rozmer kartónu – dĺžka (cm): | 30,9 |
Rozmer kartónu – šírka (cm): | 16,9 |
Rozmer kartónu – výška (cm): | 31,8 |
Celková doba trvanlivosti: | 12 mesiacov |
Minimální zostatková doba trvanlivosti: | 3 mesiace |
Číslo výrobku: | 1-25-018400 |
EAN: | 4001724045410 |
Štatistické číslo materiálu: | 19059080 |
Príprava podľa typu prístroja
Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev
Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.
Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev
Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.
Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev
Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.
Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.
Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.
Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.
Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.
Program pre optimálny výsledok:
Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.
Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.
Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.
Program pre optimálny výsledok:
Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %
Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %/p>
AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.
Program pre optimálny výsledok:
Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.
Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.
Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.
Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.