Bistro Baguette Pepperoni 125 g

Bistro Baguette Pepperoni 125 g

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 260 °C – horný ohrev a 260 °C dolný ohrev.

Vyberte LaPINSU! z obalov a odstráňte fóliu. LaPINSU! v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 6 - 8 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

 

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Konvektomat predhrejte na 200 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte LaPINSU! z obalov a dajte ju na vhodný plech. LaPINSU! v predhriatom konvektomate dopekajte 6 - 9 m inút.

 

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.