Pizza Perfettissima Base Pomodoro 285 g

Pizza Perfettissima Base Pomodoro 285 g

S korenistou paradajkovou omáčkou.

Pizza Perfettissima Base Pomodoro je predpečená v kamennej peci a bohato obložená korenistou paradajkovou omáčkou.

  • Vyvinutá exkluzívne pre profesionálnu oblasť
  • 29 cm priemer
  • Predpečená v kamennej peci – autentická chuť, ako v Taliansku
  • Ako domáca – nerovnomerný, rustikálny, guľatý tvar
  • Jednoduchá manipulácia – bez lepenia a kysnutia
  • Veľmi dlho fermentované cesto
  • Príprava ˂ 7 minút
  • Chrumkavý okraj
  • Vybrané suroviny

Zloženie

PŠENIČNÁ MÚKA, 26 % pasírované paradajky, voda, 2,4 % paradajkový koncentrát, rastlinný olej repkový, soľ, pekárske droždie, rastlinný extra panenský olej olivový, cukor, oregano, cibuľa, cesnak, čierne korenie, bazalka, restovaná cibuľa.

 

Môže obsahovať SÓJOVÉ BÔBY a HORČICU.

 

Tento výrobok môže obsahovať/obsahuje tieto alergény (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná múka, ovsené vločky, mlieko, vajcia, lupinová múka, škrupinkové plody.

 

Konkrétne alergénne zložky sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

 

Energetické hodnoty na 100 g
Energia 982 kJ / 232 kcal
Tuky 3,6 g
z toho mastné nasýtené kyseliny 0,4 g
Sacharidy 43,0 g
Z toho cukry 4,3 g
Bielkoviny 6,0 g
Soľ 1,0 g
Názov výrobku: Pizza Base Pomodoro 285 g, hlbokozmrazený polotovar
Hmotnosť (netto): 3,300 kg
Hmotnosť (brutto): 3,500 kg
Balenie: 1 x 2,85 kg  (10 kusov à 285 g)
Skladovanie: pri -18 °C
Paletizácia: 12 ktn/vrstva a 60 ktn/paleta
Rozmer kartónu – dĺžka (cm): 30,9
Rozmer kartónu – šírka (cm): 23,5
Rozmer kartónu – výška (cm): 31,8
Celková doba trvanlivosti: 12 mesiacov
Minimální zostatková doba trvanlivosti: 3 mesiace
Číslo výrobku: 1-25-017600
EAN: 4001724033424
Štatistické číslo materiálu: 19059080

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.

Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.

Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.

Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %/p>

AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.

Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.

Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.

Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.